Kiwi

  • už starí Číňania ho používali na liečbu rôznych (aj vážnych) ochorení
  • vďaka nízkej kalorickej hodnote a obsahu väčšiny vitamínov a vlákniny je ideálnou potravinou
  • obsahuje vitamín C (až 10-krát viac než jablká alebo citróny), B1, B2, E a karotén
  • nachádza sa v ňom aj železo, fosfor, horčík, draslík a vápnik
  • neobsahuje sodík ani cholesterol
  • má tonizujúce a stimulačné účinky

Dovolíte nám používať cookies?

Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.